Iskra ISD at EUROGUSS

Sredi januarja smo se predstavili na tradicionalnem sejmu livarjev EUROGUSS, ki poteka vsako drugo leto v nemškem Nürnbergu. Gre za največje specializirano srečanje v Evropi, ki je namenjeno predstavitvi tehnologij in izdelkov na področju litja. Predstavitve so med drugim vključevale inovativne rešitve za postopke litja z aluminijem, magnezijem in ulitkov s cinkom. Letos se je sejma udeležilo 754 razstavljavcev iz 33 držav in okrog 15.000 obiskovalcev. Med obiskovalci so bili predstavniki avtomobilske industrije, proizvodnje strojev in opreme, orodjarji, livarji, iz segmentov elektro industrije in elektronike, pohištvene industrije in energetike ter medicinske tehnologije.

Tako kot že pred dvema letoma smo si tudi tokrat delili razstavni prostor s kolegi iz Kovinoplastike Lož.

Med našimi izdelki in storitvami smo izpostavljali možnost proizvajanja hibridnih kosov, torej možnost zabrizgavanja obdelanih aluminijevih ulitkov s plastiko. Našim obiskovalcem smo se predstavili tudi z razvojnimi rešitvami s področja transformacije aluminijastih kosov v plastične.

Naš razstavni prostor so obiskali predstavniki vseh pomembnejših kupcev. Da je bil naš nastop na sejmu uspešen kažejo tudi povpraševanja s strani novih potencialnih kupcev, ki so nas v dneh po sejmu že kontaktirali in želijo dodatne informacije o naših kompetencah litja in brizganja plastike.


Savska loka 4, 4000 Kranj, Slovenija
T: +386 4 20 76 701, F: +386 4 20 76 708
Certifikati TÜV SÜD